0
0
0
0
הסטודיו של Wildflower

הסטודיו שלנו נולד מאהבה לפרחים ותשוקה לחלוק את הידע. אנו מאמינים שכל אחד יכול ליצור, ומספקים את הכלים וההשראה כדי שזה יקרה.

אנו מציעים מגוון קורסים וסדנאות לכל הרמות: מסדנאות חווייתיות של כמה שעות לכיף והתנסות, ועד לקורסים מקצועיים שהופכים אהבה למקצוע.

כל המפגשים מתקיימים בסטודיו שלנו בתל אביב, באווירה אינטימית ועם הנחיה מקצועית ויחס אישי.

בואו לעקוב ולהתעדכן!

סדנת הדגל שלנו - שזירת זר ספירלי
סדנת שזירה חווייתית בת כשעתיים וחצי בסטודיו שלנו בתל‑אביב. תלמדו טכניקת שזירה ייחודית, תעבדו עם פרחים טריים, תשזרו זר אישי ותקבלו ליווי מקצועי, טיפים, יין ומשקאות לאווירה מושלמת
הסדנאות הקרובות
Additional Filters

פטי שאבלי פאסקאל בושאר

יין לבן מינרלי ורענן
Petit Chablis 'Blancs Cailloux' מבית Domaine Pascal Bouchard הוא יין לבן צרפתי מבורגון עם ניחוחות עדינים של לימון וים, ותחושת מינרליות רכה. היין מציע טעמים רמוניים ונעימים, מתאים לשתייה טרייה ומתאים במיוחד לאוהבי יינות לבנים קלילים ומעודנים. היין אינו כשר. הבציר נעשה בהתאם למלאי הקיים.

115

מוצרים נוספים שיכולים לעניין

לפני שמתחילים, בידקו שמגיעים אליכם ושריינו חלון אספקה...

לאחר השיריון, חלון ההזמנה יישמר עבורכם למשך 30 דקות כך שתוכלו להשלים את ההזמנה בשקט