מדיניות הגנת הפרטיות

הגישה והשימוש באתר האינטרנט wildflowertlv.com שמנהלת ומפעילה עינת טקו 201154846 ("Wildflower TLV"), לרבות דפי Facebook, פרסומי Twitter וסרטונים ב-You Tube   ("האתרים"), הינם בכפוף למדיניות הגנת הפרטיות המפורטת ("המדיניות"), כמו גם מדיניות הגנת הפרטיות ותנאי השימוש של האתרים ולהוראות כל דין בכלל והוראות ה-GDPR ותקנות הגנת הפרטיות (אבטחת מידע), התשע"ז-2017 בפרט. על השימוש שלך באתרים ובכלל זה בתכנים ובשירותים הכלולים בהם תחול מדיניות הגנת פרטיות זו, לפיכך הנך מוזמן לקרוא אותם בעיון. במידה ואינך מסכים עם מדיניות זו, עליך לחדול באופן מיידי מלעשות כל שימוש באתרים. מדיניות הפרטיות זו תחול על כל שימוש באתרים באמצעות מחשב ו/או כל מכשיר אחר (טלפון נייד, טאבלט וכד') ו/או באמצעות כל רשת תקשורת. האמור במדיניות זו מתייחס באופן שווה לבני שני המינים, והשימוש בלשון זכר הוא מטעמי נוחות בלבד.

 

בהתאם, בגלישתך באתרים הינך מקבל ומסכים לתנאי מדיניות הפרטיות. מדיניות הפרטיות מתייחסת לסוג המידע שאתה תספק לנו או מידע אשר אנו נלמד אודותיו משימושך באתר.

 

  1. הפרטיות שלך

 

הפרטיות שלכם חשובה לנו מאוד. אנו מנהלים את האתר בסטנדרטים הגבוהים ביותר של פרטיות והגנה על מידע אישי. אנו פועלים בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981 ושואפים לעמוד בכל דרישות החוק לעניין כיבוד הפרטיות וההגנה על מידע אישי. אנו מחויבים להגן על פרטיותך ועל שמירת פרטי הזיהוי האישיים שלך.


אנו אוספים מידע אישי אודותיך רק כאשר אתה תספק לנו אותו באופן ספציפי וביודעין. אנו מאמינים, כי אתה צריך לדעת בדיוק איזה מידע אישי אנו אוספים וכיצד אנו מתכוונים להשתמש בו בטרם תחלוק אותו עימנו. אנו עשויים לבקש ממך מידע אישי כגון שם, מספר טלפון וכתובת. אנו עושים זאת רק כאשר אתה מבקש מידע או מבקש להירשם לשירותים הטעונים הרשמה או מנוי.


כאשר אנו מתכוונים להשתמש במידע האישי שלך, אנו מבקשים זאת מראש, על מנת שתחליט אם אתה רוצה לספק לנו את המידע או לא.


מידע המאפשר זיהוי אישי שלך, יישמר בסודיות מוחלטת. פרטי זיהוי אישיים שאתה מספק לנו לא יהיו זמינים לצדדים שלישיים ללא אישור מפורש שלך.

 

  1. פרטי זיהוי אישים


"פרטי זיהוי אישים" הינו מידע שניתן להשתמש בו כדי לזהות אותך באופן במפורש ו/או ניתן באמצעותו ליצור עמך קשר. מידע מסוג זה יכול לכלול את שמך האמיתי, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת דואר, מספר טלפון וכדומה, אשר אינם זמינים לציבור באופן אחר.


באפשרותך להשתמש במגוון רחב מהתכונות של האתר ללא צורך בחשיפת פרטי הזיהוי האישיים שלך. יחד עם זאת, ייתכנו מקרים, בהם ייתכן ותידרש למסור מידע אישי על מנת לאפשר למנהלי האתר לספק לך מידע, נתונים, או את השירותים שביקשת. לכן, מדיניות הפרטיות שלהן מפרטת כיצד מנהלי האתר יטפלו במידע אישי שלך שנאסף או התקבל על ידי או באמצעות האתר.


מדיניות הפרטיות שלהלן חלה אך ורק על אתר זה. מדיניות הפרטיות אינה חלה על שיטות העבודה של חברות או גופים אשר אינם בבעלות או בשליטת מנהלי האתר.

 

  1. איסוף ושימוש במידע האישי

 

אנו מגבילים את בקשותינו לקבלת מידע אישי בסיסי בלבד, כגון:

  • שם

  • מספר טלפון

  • כתובת דואר

  • כתובת דואר אלקטרוני

 

אנו מגבילים את איסוף המידע האישי למידע שאנו מאמינים כמינימלי ביותר על מנת לספק לך את השירותים המוצעים באתר או באמצעותו.


עיקר השימוש שלנו במידע האישי הינו לשלוש מטרות: למלא אחר בקשותיך לקבלת שירותים מסוימים, כדי ליצור עמך קשר כאשר אתה מבקש זאת, ועל מנת להודיע ​​לך על הצעות מיוחדות, מבצעים עדכניים ושירותים חדשים אחרים. האתר עושה שימוש בתקני הגנת אבטחה ונתונים הקיימים בתעשייה, על מנת להבטיח את ההגנה על הפרטיות שלך.


 

  1. קבלה

 

אנחנו לא נמכור או נשכיר את פרטי הזיהוי האישיים שלך לאף אחד. אנו עשויים לשלוח מידע המאפשר זיהוי אישי שלך לחברות או אנשים אחרים באמצעות הדואר האלקטרוני, רק כאשר:

  • יש לנו את הסכמתך לחלוק את המידע

  • כאשר נצטרך לחלוק את המידע האישי שלך על מנת לספק את המוצר או השירות המבוקש על ידך

  • על פי דרישה שנקבל במסגרת, צווי בית משפט או הליך משפטי או

  • כאשר נמצא כי פעולות שבוצעו על ידך באתר, יש בהן כדי להפר את כל הכללים המקומיים או החקיקה הרלוונטית לגבי התנהגות באינטרנט.

 

  1. Cookies (עוגיות)

 

קובץ Cookie הוא קובץ המכיל חלקים מסוימים של מידע שהאתר יוצר בעת ביקור באתר. הוא יכול לעקוב ולבדוק איך ומתי אתה משתמש באתר, באיזה אתר ביקרת מיד לפני ביקורך באתר, והוא יכול לאחסן את המידע הזה עליך.


ישנם שני סוגים נפוצים של קבצי Cookie , "זמני" ו-"תמידי"". Cookies זמניים אוגרים מידע רק על משך הזמן שאתה מחובר לאתר - הם לא נשמרים על גבי הכונן הקשיח. ברגע שאתה עוזב את האתר, מחולל ה- Cookie אינו שומר עוד את המידע שצבר.


על מנת לשפר את חוויית הגלישה שלך באתר, האתר משתמש ב- "Cookies זמניים". רוב הדפדפנים כיום יודעים לזהות מתי " Cookie" מוצע, ולאפשר לך לסרב או לקבל אותו. אם אינך בטוח אם לדפדפן שלך יש יכולת זו, עליך לבדוק עם יצרן התוכנה או ספק שירותי האינטרנט שלך. אין אנו משתמשים בקבצי Cookie כדי לעקוב אחר הרגלי הניווט של המבקרים שלנו.

 

לנוחיותכם, מצ"ב קישור למדיניות שימוש בעוגיות בהמשך העמוד).

 

  1. גישתך ושליטתך בפרטי הזיהוי האישים

 

באפשרותך לבצע את הפעולות הבאות, בכל עת, על ידי פנייה אלינו באמצעות כתובת הדוא"ל שלהלן:

  • לבדוק איזה מידע אישי שלך יש בידנו, אם בכלל.

  • לשנות/לתקן את פרטי הזיהוי האישיים שיש בידנו עליך.

  • לבקש מאתנו למחוק כל מידע אישי שיש לנו אודותיך (יחד עם זאת יש לדעת כי, לא נוכל לספק שירותים מסוימים ללא המידע האישי).

  • להביע חשש כלשהו שיש בידך לגבי השימוש שנעשה במידע אישי שלך.

 

לתשומת ליבך! הגישה והשליטה בפרטי הזיהוי, לרבות מחיקת מידע ובכלל כך קבצי קוקיז, הינה פר מכשיר. כלומר, יש לבצע את הפעולה בכל מכשיר בו גלשת באתר.

 

 

  1. דואר אלקטרוני


כאשר אתה שולח אלינו דואר אלקטרוני, אנו נעשה שימוש בשמך ובכתובת הדואר האלקטרוני שלך רק כדי לענות על החששות שאתה מעלה בפנינו. אנו עשויים לשתף אנשים מסוימים במסגרת הארגון שלנו כדי שיסיעו לנו לענות לחששותיך.

 

  1. הסרה מרשימת התפוצה או ביטול המינוי

 

ללקוחותינו שמורה הזכות לבחור שהמידע האישי שלהם לא יועבר למטרות שאינן קשורות באופן ישיר לאתר, וזאת בנקודה בה אנו מבקשים מהם את קבלת המידע האישי. לדוגמה, בטופס ההרשמה שלנו ישנה אופציית "opt-out", לפיה, משתמש המבקש מידע מהאתר, אבל אינו מעוניין לקבל חומר שיווקי, יכול לבקש כי הדואר האלקטרוני שלו לא יישמר ברשימות השיווק הפנימיות שלנו.


משתמשים אשר אינם מעוניינים עוד לקבל, מידע, חומרים או עלונים מאיתנו יכולים לבחור להיות מוסרים מרשימת התפוצה שלנו על ידי שליחת הודעת דואר אלקטרונית ל-wildflowertlv@gmail.com   אשר בשורת הנושא שלה יהא כתוב "ביטול הרשמה".

 

  1. שינויים במדיניות הפרטיות שלנו


אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות מדיניות פרטיות זו מעת לעת. אם נבצע שינויים משמעותיים בדרך שבה אנו משתמשים במידע האישי שלך, אנו נודיע לך על ידי ביצוע תיקונים במדיניות פרטיות זו.

 

  1. שאלות, חששות או הערות?


אנא צור קשר עם אחראי הגנת הפרטיות שלנו אם ברצונך לקבל מידע נוסף, לשאול שאלות על המדיניות והנהלים שלנו, או אם יש לך שאלות או בעיות כלשהן הקשורות באתר.



עם אחראי הגנת הפרטיות שלנו ניתן ליצור קשר, בכתובת הדואר האלקטרונית הבאה wildflowertlv@gmail.com

משלוחים, החזרות, החלפות וזיכויים

משלוחים והספקת המוצרים:

1. 
בימי חול: הזמנות אשר יתקבלו אם בדרך האתר או בדרך הטלפון עד השעה 15:00 יסופקו באותו יום העסקים שבו בוצעה העסקה.
2. בימי שישי וערבי חג: משלוחים שיתקבלו עד השעה 12:00 Wildflower tlv עושה כל שביכולתו לספק את המשלוחים כמה שיותר מהר מביצוע ההזמנה, אך יכולים להיות מקרים שהמשלוח לא יסופק באותו היום שבו בוצעה העסקה כתוצאה מעיכובים כאלו ואחרים (כוח עליון, סכנות טבע, מקרי אקלים קשים, שיבושים בתנועת הכבישים, פקקים ועומסי תנועה, אירועים בטחונים, חוסר מלאי, עומסי הזמנות בתקופת חגים, יום האהבה וב- Valentine Day). הערים ש 'Wildflowertlv' מבצעת משלוחים אליהם אלו ערי מרכז הארץ.

בימי חג אין התחייבות לביצוע תיאום משלוח ואין התחייבות לשעת אספקה.

אחריות ומדיניות החזרים:

 

אנו עושים את מרב המאמצים כדי לספק מוצרים איכותיים, טריים ורעננים. "Wildflower tlv" עובדים עם פרחים איכותיים וטריים מטובי המשתלות, במקרה ולקוח אשר רכש את אחד ממוצרינו מרגיש כי אחד המוצרים אשר סופקו הגיעו במצב פגום / תקלה בטיב המוצר, יש ליצור איתנו קשר טלפוני:054-770-4282, או במייל wildflowertlv@gmail.com. תלונה בגין איכות / טיב המוצר אשר סופק תטופל כל עוד לא עברו מעל 48 שעות מאספקת המוצר. לאחר מכן אין אפשרות להגיש תלונה לשירות הלקוחות בנושא זה.

ביטול עסקה/זיכוי עסקה – על פי חוק הגנת הצרכן לא ניתן לבטל עסקת מכר מרחוק לרכישת טובין פסידים (פרחים), טובין שיוצרו במיוחד בעבור הצרכן בעקבות העסקה.
הרכישה באתר מותרת למי שמלאו לו 18 שנים לפחות.

מדיניות השימוש בעוגיות (קבציCookie )

מדיניות שימוש בקבצי Cookie זו (להלן: "מדיניות השימוש בעוגיות"), נועדה ליידע אותך לגבי אופן איסוף המידע אודותיך באמצעות קבצי cookie ו/או טכנולוגיות מעקב דומות, כגון פיקסלים, תמונות גרפיות המכונות ,beacon web תמונות GIF שקופות (clear GIF's), ובאגי אינטרנט (bugs web) (להלן יכונו ביחד: "קבצי "Cookie או "עוגיות"), הנעשה בעת ביקורך בכל אחד מאתרי האינטרנט (תחת כל שמות המתחם (domains) לרבות תתי שמות מתחם (domains-sub) ו/או האפליקציות, המצויים בבעלות עינת טקו 201154846 (להלן: " Wildflower tlv ") או המופעלים על ידה, כיום ו/או בעתיד, ובפרט באתר האינטרנט של Wildflower tlv תחת שם המתחםWildflowertlv.com   להלן יקראו ביחד ולחוד: ("Wildflowertlv.com "). בהמשך וכן בקישור הבא www.wildflowertlv.com תוכל לקרוא עוד על אודות קבצי Cookie שבשימוש האתר שלנו ולאילו המטרות הם משמשים.

האמור במדיניות זו מנוסח בלשון זכר לשם הנוחיות בלבד, אולם מתייחס לגברים ולנשים כאחד.

Wildflowertlv.com שומרת לעצמה את הזכות לעדכן ו/או לשנות, מעת לעת וללא צורך בהודעה מראש ולפי שיקול דעתה הבלעדי, את הוראות מדיניות השימוש בעוגיות. בהתאם לכך, מומלץ להקפיד ולבקר מפעם לפעם במדיניות זו על מנת להתעדכן בשינויים ולקבל את המידע העדכני ביותר על עוגיות אלה ואופן השימוש בהם באתר. כניסה לאתר ו/או גלישה באתר ו/או שימוש באתר לאחר שינוי בתנאי מדיניות השימוש בעוגיות אשר פורסמו באתר, מהווה הסכמה מלאה מצדך לשינויים ו/או תנאי מדיניות השימוש בעוגיות החדשים שפורסמו באתר.

תשומת ליבך: גלישתך ו/או שימושך באתר מהווים את הסכמתך למיקום קבצי Cookie במכשירך ולשימוש בעוגיות באופן ולמען השימושים המצוינים במדיניות זו. אם אינך מעוניין כי יעשה שימוש בקבצי ,Cookie אנא עיין באפשרויות העומדות בפניך לניהול העדפותיך בנושא קבצי Cookie המפורטות להלן.

מהם קבצי ?Cookie

קבצי Cookie הם קבצי טקסט קטנים שעשויים להיות ממוקמים בדפדפן המחשב ו/או במכשיר הנייד ו/או בכל מכשיר אחר באמצעותו אתה גולש באתר )להלן: "המכשיר"(, ומאפשרים לאתר לזהות באופן ייחודי את הדפדפן שלך או המכשיר שלך בכל פעם שמתבצע ביקור נוסף באותו אתר.

קבצי Cookie נועדים בעיקר לאיסוף מידע אודות הגלישה שלך באתר (לדוגמא, העמודים בהם צפית, המדורים בהם גלשת, וכן מידע אודות המכשיר, כולל כתובת IP שלך וכדומה) וכדי לשמור מידע על המכשיר שלך כך שייזכר לפעם הבאה שתבקר שוב באותו הדף, וזאת לצורך תפעולם השוטף של אתרי האינטרנט ו/או האפליקציות וכדי לשפר את חוויית המשתמש בהם.

אופן השימוש בקבצי Cookie באתר

להלן סוגי קבצי Cookie שמשתמשים באתר:

 · עוגיות עשויות להיות ממוקמות במכשיר שלך על-ידי Wildflower tlv כמפעילת האתר. עוגיות אלו נקראות עוגיות "צד ראשון". עוגיות מסוימות עשויות להיות ממוקמות במכשיר שלך במהלך ביקורך באתר של Wildflower tlv על-ידי צד שלישי שאינו Wildflower tlv. עוגיות אלו נקראות עוגיות "צד שלישי". לדוגמא, שותף של Wildflower tlv עשוי למקם עוגיית צד שלישי כדי לאפשר שירותים מסויימים (כמו למשל שירותי ניתוח סטטיסטיים) שמספק אותו צד שלישי.

 ·עוגיות זמניות (Session Cookie) משמשות, בין היתר, לצורך פעולתו התקינה של האתר. עוגיות אלו מאוחסנות באופן זמני בלבד במהלך הגלישה ונמחקות מהמכשיר של המשתמש כאשר הדפדפן נסגר והמידע על ביקורך לא יישמר.

 · עוגיות קבועות (Persistent Cookie) נשמרות במחשב שלך לתקופה קצובה ולא נמחקות כאשר הדפדפן נסגר וייתכן שהדפדפן שלך יעשה בהן שימוש בביקוריך החוזרים באתר. אנחנו משתמשים בהן כדי לזהות אותך בין הביקורים. קבצים אלו אינם נדרשים על מנת שהאתר יפעל, אבל עשויים לשפר את חוויית המשתמש שלך.

 · עוגיות הכרחיות (Strictly Necessary Cookie) נדרשות להפעלה התקינה של האתר ועל מנת לאפשר לך לגלוש באתר או כדי לספק תכונות מסוימות. אם עוגיות אלה מושבתות, אז אזורים מסוימים באתר לא יעבדו.

 · עוגיות ביצועיות (Performance Cookie) מאפשרות לשפר את הביצועים של האתר ולספק לך חווית משתמש טובה יותר.

  · עוגיות פונקציונליות (Functionality Cookie) משמשות לזיהוי ולשמירת העדפותיך כשאתה חוזר לבקר ולגלוש לאתר. קבצי עוגיות פונקציונליים אלה אינם הכרחיים לחלוטין לתפקוד של האתר, אך עם זאת הם מייעלים ומשפרים את חווית המשתמש.

  ·עוגיות מיקוד או פרסום (Targeting/Advertising Cookie). משמשות לצורך מיקוד או פרסום על מנת לספק פרסומות שיהיו רלוונטיות יותר לך ולתחומי העניין שלך. לדוגמה, אנו עשויים להשתמש ב'עוגיות' אלה על מנת להגביל את מספר הפעמים שתיחשף לאותה מודעה באתר ועל מנת לסייע לאמוד את האפקטיביות של מסעות הפרסום שלנו. 'עוגיות' אלה יתעדו את התכנים בהם צפית באתר ואנו עשויים לחלוק את המידע הזה עם גופים אחרים, כגון מפרסמים. ביטול השימוש בעוגיות מיקוד או פרסום של צדדים שלישיים לא יביא בהכרח לכך שלא תראה פרסומות באתרים אחרים אלא רק שפרסומות אלו לא יהיו ממוקדות עבורך על ידי השימוש ב'עוגיות' הללו.

 · עוגיות לשיתוף התוכן של האתר באמצעות מדיה חברתית, מאפשרות למשתמשי מדיה חברתית נבחרת (לדוגמא: (YouTube ,Google+ ,Pinterest ,LinkedIn ,Instagram ,Twitter ,Facebook בהיותם מחוברים למדיה החברתית, לשתף ישירות תוכן מסוים שהם צופים בו באתר שלנו באמצעות לחיצים ולסמנם ב"אהבתי" דרך המדיה החברתית. צדדים שלישיים אלו במדיה החברתית עשויים אף לאסוף פרטיים אישיים ממך למטרותיהם. ל Wildflower tlv אין כל השפעה על השימוש שעושים צדדים שלישיים אלו בפרטים האישיים שלך. למידע נוסף בנוגע לקבצי Cookie המוגדרים על ידי צדדים שלישיים במדיה חברתית והמידע שהם אוספים, עיין במדיניות הפרטיות של אותה מדיה חברתית.

·  עוגיות פלאש (Flash Cookies) משמשות כדי לשפר את חוויית המשתמש, אובייקטים המשותפים מקומית (הידועים בכינוי "Flash Cookies") מופעלים על מנת לספק פונקציות כגון תיעוד ההגדרות והאפשרויות האישיות שלך. אנחנו עשויים, במצבים מסוימים, להשתמש בנגן פלאש של Adobe על מנת לספק תכנים מיוחדים, כגון קטעי וידיאו או אנימציה תוך שימוש בעוגיות פלאש. עוגיות פלאש מאוחסנות במכשיר שלך, אבל הן מנוהלות באמצעות ממשק שונה מזה של דפדפן האינטרנט שלך. משמעות הדבר היא שלא ניתן לנהל עוגיות פלאש ברמת הדפדפן, באותו אופן בו היית מנהל עוגיות. במקום זאת, אתה יכול לגשת לכלי ניהול הפלאש שלך באתר של Adobe ישירות. אתר האינטרנט של Adobe מספק מידע מקיף על איך למחוק או להשבית עוגיות פלאש, אנא ראה http://www.adobe.com/security/flashplayer לקבלת מידע נוסף. לידיעתך, אם תשבית או תדחה 'עוגיות' פלאש עבור אתר זה, ייתכן שלא תוכל לקבל גישה לפיצ'רים מסוימים, כגון תוכן וידיאו או שירותים הדורשים ממך להירשם.

 · עוגיות אנליטיות (Cookie Analytics) משמשות לצרכי ניתוח ומחקר סטטיסטי, ובכדי לקבל תמונה ברורה יותר לגבי האופן בו משתמשים המבקרים שלנו באתר, על מנת שנוכל לייעל ולשפר את האתר וכדי להבטיח שאנחנו שומרים על עניין ורלוונטיות. האתר משתמש בשירותים של צדדים שלישיים לצורך כך, ועל מנת לאפשר את השירות שלהם, על צדדים שלישיים אלו לשתול עוגיות אנליטיות באתר. המידע אותו Wildflower tlv אוספת באמצעות עוגיות אלו, כולל באיזה עמודי אינטרנט צפיתם, מאילו עמודי כניסה/יציאה הופניתם ועזבתם, באיזה סוג פלטפורמה השתמשתם ופרטים נוספים. Wildflower tlv גם משתמשת בעוגיות אנליטיות לצרכי ניתוח ומחקר שיווקי, כחלק מקמפיין הפרסום המקוון שלנו, כדי ללמוד כיצד המשתמשים מקיימים אינטראקציה עם האתר שלנו לאחר שהוצגו בפניהם פרסומות מקוונות – הכוללות גם פרסומות באתרי אינטרנט מצד שלישי. עם זאת, אנו לא נדע מי אתם, והנתונים מתקבלים בעילום שם בלבד.

 · מלבד השימוש בקבצי Cookie, האתר עושה גם שימוש בטכנולוגיות ניטור ומעקב דומות, בכלל זה, תמונות GIF שקופות (clear GIF's), באגי אינטרנט (web bugs), ואלומות אינטרנט (web beacons) שהן תמונות גרפיות זעירות או אפילו רק פיקסל בודד המועבר למכשירך כחלק מבקשת עמוד אינטרנט או בהודעת אימיילHTML. טכנולוגיות אלו, בין היתר, מונות את מספר המשתמשים המבקרים בדף אינטרנט ספציפי של האתר, אם ממודעות באנר ספציפיות מחוץ לאתר, או מלחיצות על קישורים או על גרפיקה הנכללים בניוזלטרים הנשלחים בדואר אלקטרוני מXXX. איננו משתמשים בטכנולוגיה זו כדי לאסוף או לגשת אל המידע האישי שלך. אלא, אנו משתמשים בטכנולוגיות אלו ככלי לעיבוד נתונים סטטיסטיים מצטברים בנוגע לשימוש באתר.

כיצד צדדים שלישיים משתמשים בעוגיות באתר?

בנסיבות מסוימות, ייתכן שנעבוד עם צדדים שלישיים כדי לספק שירות כלשהו באתר. מפרסמים וארגונים אחרים עשויים לעשות שימוש ב'עוגיות' שלהם על מנת לאסוף מידע על הפעילויות שלך באתר ו/או על פרסומות שבחרת להיכנס אליהן. מידע זה עשוי לשמש אותם על מנת לספק פרסומות, אשר אותם מפרסמים סבורים כי הן עשויות לעניין אותך בהתבסס על מאפייני התוכן בו צפית. מפרסמים אלה עשויים גם להשתמש במידע זה על מנת למדוד את האפקטיביות של הפרסומות. אין לנו שליטה על עוגיות אלה ואם ברצונך להשבית או לדחות קבצי עוגיות של צדדים שלישיים, אנא עיין באתר האינטרנט של המפרסמים הרלוונטיים. ניתן גם ללמוד יותר על ניהול ושליטה בעוגיות בהמשך מדיניות שימוש בעוגיות זו להלן.

האפשרויות העומדות בפניך לניהול העדפותיך בנושא קבצי Cookie

שים לב שברירת מחדל ברוב דפדפני האינטרנט מוגדרים באופן אוטומטי לקבל קבציCookie, אולם אם אינך מעוניין שימקמו קבצי Cookie על מכשירך, באפשרותך לשנות את הגדרות הדפדפן שלך (אם הדפדפן מאפשר זאת) כך שיחסום ו/או ימחק קבצי Cookie או שיתריע בפניך בשעה שקובץ Cookie נשלח. האופן שבו תעשה זאת תלוי בדפדפן האינטרנט שבו הנך משתמש ולכן עליך לבדוק בקובץ העזרה של הדפדפן שבו אתה משתמש )או לפנות לאתר האינטרנט של היצרן הרלוונטי של דפדפן האינטרנט שבו אתה משתמש), ושם תוכל לקבל את כל המידע הדרוש לך.

כדי לקבל מידע כיצד להגביל או לחסום את קבצי ה- Cookie בדפדפן מכשיר הנייד שלך, יהיה עלייך לעיין במדריך הרלוונטי לטלפון הנייד.

כדי לסרב לאיסוף נתונים כלשהם על האינטראקציה שלך באתר, המתבצע ע"י צדדים שלישיים, אנא עיין באתרי האינטרנט של צדדים שלישיים אלו לצורך קבלת מידע נוסף.

זכור עם זאת, כי חלקים מסוימים באתר זמינים למשתמש רק באמצעות השימוש בקבצי Cookie ואם תבחר לחסום ו/או למחוק קבצי Cookie יתכן כי חלקים מסוימים באתר לא יהיו זמינים עבורך או שלא יפעלו באופן תקין.

לקבלת מידע נוסף אודות עוגיות וכיצד ניתן לנהל, לשלוט ו/או לבחור לבטלן, ניתן לבקר בקישור להלן: http://www.youronlinechoices.com או http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html. באפשרותך גם למצוא מידע מקיף נוסף אודות קבצי Cookie בכתובת: www.aboutcookies.org.

שינויים במדיניות השימוש בעוגיות

 

Wildflower tlv שומרת לעצמה את הזכות ורשאית לשנות מעת לעת את הוראות מדיניות זו, עם או בלי הודעה מוקדמת. אם יבוצעו במדיניות זו שינויים, תפורסם על-כך הודעה יחד עם מדיניות השימוש בעוגיות העדכנית בעמוד הבית של האתר. אנו ממליצים לך לעיין במדיניות זו ולבחון האם בוצעו בה שינויים באופן סדיר ומפנים אותך לחלק ה"עודכן לאחרונה" בראש מסמך זה על מנת לבחון מתי עודכנה לאחרונה מדיניות זו. המשך השימוש שלך באתר כפוף למדיניות אותה העת. אם יש שינוי שאינו מקובל עליך, אתה יכול להפסיק את השימוש באתר. אם לא הפסקת את השימוש באתר, עצם המשך שימושך באתר מעיד על הסכמתך לשינויים אלו ועל הסכמתך המפורשת לשימוש ב'עוגיות'.

צור קשר

אם יש לך הערות או שאלות בנוגע לגבי מדיניות השימוש בקבצי Cookie ,אנא פנה אלינו באמצעות אפשרות ה-"צור קשר" באתר בכתובת האינטרנט Wildflowertlv.com

להזמנות בטלפון חייגו או שלחו וואטסאפ 054-7704282 

0